Tielt Winge

Attenrodestraat naast 66, 3390 TIELT WINGE

Mooie bouwgrond lot1 (6a84) voor open bebouwing te Tielt Winge (Meensel -Kiezegem). Dit moderne nieuwbouwproject kan steeds aangepast worden aan smaak en budget. Dit is de prijs voor de bouwgrond + project Excl Btw en kosten.

Extra's

Moderne energiezuinige woning in LANGDORP

Moderne energiezuinige woning

VEERLESTRAAT 29, 3201 LANGDORP

Moderne energiezuinige woning op een grond in een prachtige omgeving Dit is de prijs voor de woning + bouwgrond (lot6) 4a80. exlc Kosten en Btw. Dit kan steeds aangepast worden aan smaak en budget

Extra's

MODERNE NIEUWBOUWWONING in BAAL

MODERNE NIEUWBOUWWONING

F. De Cockstraat 13, 3128 BAAL

Mooie moderne woning in crêpi. Dit is de prijs voor de grond (Lot3) + woning Excl kosten+ Excl Btw;

Extra's

Downloaden
ENERGIEZUINIGE WONING in AARSCHOT

ENERGIEZUINIGE WONING

VEERLESTRAAT 29, 3201 AARSCHOT

Mooie moderne energiezuinige woning

Extra's

MODERNE NIEUWBOUWWONING in AARSCHOT (Rillaar)

MODERNE NIEUWBOUWWONING

Diestsestraat links naast 169, 3200 AARSCHOT (Rillaar)

Nieuw bouwproject te Aarschot (Rillaar) voor 2 x 3-gevelwoningen (4 loten). Moderne energiezuinige woning. De prijs per woning op 1 lot + bouwgrond : 310.000 € Excl Btw en kosten

Extra's

Wilsele in Wilsele

Wilsele

Prinsstraat 48, 3012 Wilsele

Dit is een project van 2 energiezuinige 3 gevel-woningen. Dit is de prijs voor 1 3-gevelwoning incl bouwgrond, excl. kosten en btw. Voor meer info, gelieve hierover contact op te nemen met Mevr. L. Willems 0495/25.52.59

Extra's

Locatie naar keuze in

Locatie naar keuze

Deze Prachtige villa heeft een atypische opbouw, de leefruimtes bevinden zich op het verdiep, zo'n 120 cm boven het maaiveld, de slaapkamers zitten verzonken in de grond. De woning bevat een ruime leefruimte met open keuken, met berging en een bureauruimte die apart is, maar toch niet volledig afgeschermd is van de woonzone. Buiten is een overdekte dubbele carport. Het slaapgedeelte beschikt over een zeer ruime master bedroom met dressing en twee ruime kinderkamers, een luxueuze badkamer en een tweede douchekamer. Ook een grote kelderruimte met toegang van buiten zorgt voor een meerwaarde in dit project, hierdoor is er in de tuin geen berging meer nodig. De woning kan steeds aangepast worden aan uw smaak en budget. De prijs hier vermeld is de prijs voor de woning excl.btw en kosten en excl. bouwgrond. Deze woning kan gebouwd worden op uw grond. Heeft u nog geen grond? Dan gaan we samen met u op zoek naar een geschikte grond.

Extra's

Downloaden
Downloaden
Locatie naar keuze in

Locatie naar keuze

De woning beschikt over een ruime leefruimte met open keuken en twee ruime bergingen. Op het eerste verdiep bevinden zich 4 ruime kamers en een grote badkamer met apart toilet. De woning kan steeds aangepast worden aan uw smaak en budget. De prijs hier vermeld is de prijs voor de woning excl. btw en kosten en excl. bouwgrond. De woning kan gebouwd worden op uw grond. Heeft u nog geen grond? Dan gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte grond.

Extra's

Downloaden
Downloaden
Philipville in

Philipville

De woning kan steeds aangepast worden aan uw smaak en budget. De prijs hier vermeld is de prijs van de woning (zonder kelder) + bouwgrond Excl. Btw en kosten + architect. Dit project is uiterst rustig gelegen. Ideaal als vakantiewoning.

Extra's

Aarschot in

Aarschot

BINNENKORT LUXE-NIEUWBOUWAPPARTEMENT/DUPLEX TE KOOP Waarvan Gelijkvloers: VERKOCHT Appartement 1: VERKOCHT Appartement 2/DUPLEX: VERKOCHT Duplex bestaande uit: Lift-Tuin en/of staanplaats wagen-Privékelder-Zithoek met bureau-Eethoek en keuken-Terras-Berging. Bestaande uit: 2 slaapkamers-Berging-Nachthall-Badkamer. Dit appartement/Duplex zal geplaatst worden in koopwaardige materialen en geïsoleerd en geventileerd volgens de laatste normen.

Extra's

Downloaden
Downloaden
Aarschot in Aarschot

Aarschot

Nieuwrodesteenweg , 3200 Aarschot

Een mooi stuk bouwgrond voor open bebouwing (7à52). Hierop staat een mooi moderne project op geprojecteerd. Deze kan steeds aangepast worden aan smaak en budget. De prijs hier vermeld is voor de woning met kelder + bouwgrond, Excl. 21% Btw en kosten. Voor meer inlichtingen kan u ons contacteren op het nummer 016/65 68 47.

Extra's

Betekom in Betekom

Betekom

Soelstraat , 3130 Betekom

Mooie moderne woning. Dit project kan steeds aangepast worden aan uw smaak en budget. Dit is de prijs voor de woning + grond (4a19) half open bebouwing Excl. Btw 21% en kosten.

Extra's

Zichem in Zichem

Zichem

Vorststraat 120a, 3271 Zichem

Nieuw te bouwen energiezuinige 3-gevelwoning te Zichem. De prijs hier vermeld is de prijs voor de grond (Lot 2) + woning Excl. Btw en kosten. Dit kan steeds aangepast worden aan uw smaak en budget.

Extra's

Locatie naar keuze in

Locatie naar keuze

Deze woning kan gebouwd worden op uw grond. Heeft u nog geen grond? Dan gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte grond. De prijs hier vermeld, is de prijs voor de woning excl. BTW en kosten en excl. bouwgrond.

Extra's

Kortrijk-Dutsel in Kortrijk-Dutsel

Kortrijk-Dutsel

Bruul 27, 3220 Kortrijk-Dutsel

Mooi gelegen bouwgrond + 1 gekoppelde woning, in een landelijke omgeving voor half open bebouwing (Lot 1 -10a18ca). Praktische ligging op 450 m van dorpskern (school) en bushalte- ongeveer 5 km van E314 (oprit Holsbeek en Aarschot)-4 km van Diestsesteenweg en een goede verbinding naar Leuven, Aarschot, Diest. Dit is de prijs voor de bouwgrond (Lot1) + project ( 1 driegevelwoning) Excl. Kosten en architect. Dit kan steeds aangepast worden aan smaak en budget.

Extra's

AARSCHOT (Langdorp) in Aarschot

AARSCHOT (Langdorp)

Mosvennestraat , 3200 Aarschot

Mooie moderne energiezuinige 3-gevelwoning. 2 loten (lot 2 6 a)+ (lot m 7 a25) voor 2 halfopen bebouwingen. Dit is de prijs voor 1 3-gevelwoning + bouwgrond Excl. kosten en architect.

Extra's

Downloaden
Locatie naar keuze in

Locatie naar keuze

Deze moderne energiezuinige woning kan steeds aangepast worden aan uw smaak en budget. De prijs hier vermeld is de prijs van de woning in steen (Zonder carport) Excl. Bouwgrond en Excl. Btw en kosten. De woning kan gebouwd worden op uw grond. Heeft u nog geen grond? Dan gaan wij samen met u opzoek naar een geschikte grond.

Extra's

Downloaden
Downloaden